Dienstverlening voor en door 1A-partners

1A-dienstverlening wordt exclusief aangeboden via gecertificeerde 1A-partners. De 1A-partner is het eerste aanspreekpunt voor alle ICT-wensen en -ondersteuning van zijn klanten.

Wij ondersteunen onze partners en hun klanten. Daarbij hanteren we drie pilaren voor onze dienstverlening:

  • Eenvoud – ICT moet eenvoudig zijn. Onze software is gemakkelijk in gebruik, de informatie­voorziening is transparant en veel diensten zijn geïntegreerd.
  • Duurzaam – ICT is belangrijk voor uw klanten. Daarom moet het altijd werken en lang meegaan. Onze hardware en software wordt 24×7 gemonitord en onderhouden.
  • Samen – Als 1A-partner ontvangt u een aantrekkelijke marge. U bepaalt zelf hoe het contract met uw klanten er uit ziet.

Onze 1A-partners

Wij hebben een netwerk van 1A-partners verzameld die ICT-omgevingen op locatie kunnen installeren en onderhouden. Daarnaast kunnen zij u ook adviseren over andere ICT-zaken, zoals telefonie (Voice over IP), internet en applicaties. Zij zijn echte MKB-specialisten die uitstekend kunnen inschatten wat een klant nodig heeft en kunnen helpen bij het ontzorgen van hun IT-vraagstukken.

Onderdelen van de dienstverlening

ICT-omgevingen zijn complex. Om ICT-dienstverlening zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij deze opgedeeld in vier duidelijke onderdelen: 1A-server(s), de 1A-manager, 1A-support en 1A-opties.

Opensource technologie

Onze software heeft veelal de basis in opensourcesoftware, waardoor we grote invloed kunnen uitoefenen op het functioneren, de veiligheid en het verhelpen van onvolkomenheden.

Folders

Wilt u alles op uw gemak nog eens doorlezen? Dan hebben wij een aantal (digitale) folders beschikbaar. U kunt deze folders ook per post ontvangen door contact met ons op te nemen.

Enterprise ICT voor het MKB