Flexibele samenwerking

Als 1A-partner ontvangt u een aantrekkelijke marge op de opbrengst van de maandelijkse dienstafname door uw klanten. U bepaalt zelf hoe het supportcontract met uw klanten er uit ziet. Met deze flexibele samenwerking behoudt u de controle over uw marge.

U kunt er voor kiezen welke diensten u in eigen hand houdt, door uw klanten zelf laat uitvoeren of uitbesteedt aan 1A First Alternative. De 1A-webmanager is beschikbaar voor zowel uzelf als uw klanten. In uw supportcontract kunt u daarom afspreken welke beheertaken door u worden uitgevoerd.

Dat is nog eens plezierige samenwerking.

Zelf de controle over uw marge

Daarnaast kunt u zelf eerste- of tweedelijns support aanbieden aan uw klanten, waarmee u ons werk uit handen neemt. Hiervoor kunt u een aantal zeer krachtige tools van 1A First Alternative gebruiken, zoals de 1A-webconfig om zelf de 1A-servers in te stellen, My1A om de administratieve zaken te regelen en 1A-beheer om de 1A-servers van uw klanten in de gaten te houden.

Maar ook als u grotendeels zelf het beheer van uw klanten in handen houdt is er flexibiliteit als het nodig is: wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent, kunt u de ondersteuning uitbesteden aan 1A First Alternative.

Hoe meer u zelf doet, des te aantrekkelijker is uw marge.